Koffieboon Infinity sjaal haakpatroon

Koffieboon Infinity sjaal haakpatroon

Dit gratis haakpatroon maakt gebruik van de ombre, wolkachtige textuur van Lion Brand Scarfie-garen in combinatie met de bonensteek om een ​​prachtige oneindige sjaal te maken. De Coffee Bean Infinity Scarf neemt slechts één streng garen en is een perfecte aanvulling op je last-minute cadeaulijst deze feestdagen! Dit is het derde gratis haakpatroon van mijn Seven Days of Scarfie-patrooncollectie. #crochet

Dit gratis haakpatroon maakt gebruik van de ombre, wolkachtige textuur van Lion Brand Scarfie-garen in combinatie met de bonensteek om een ​​prachtige oneindige sjaal te maken. De Coffee Bean Infinity Scarf neemt slechts één streng garen en is een perfecte aanvulling op je last-minute cadeaulijst deze feestdagen! Dit is het derde gratis haakpatroon van mijn Seven Days of Scarfie-patrooncollectie. #crochet

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*