Gehaakte pantoffelsokken – gratis patroon

Gehaakte pantoffelsokken - gratis patroon

Gebruik dit gratis haakpatroon om eenvoudige pantoffelsokken met textuur te maken. Dit ene strengpatroon werkt snel en zou een geweldig cadeau zijn voor de feestdagen of Moederdag. Het patroon is eenvoudig in grootte aan te passen en bevat enkele video-tutorials om u op weg te helpen. #crochet #crochetpattern

Gebruik dit gratis haakpatroon om eenvoudige pantoffelsokken met textuur te maken. Dit ene strengpatroon werkt snel en zou een geweldig cadeau zijn voor de feestdagen of Moederdag. Het patroon is eenvoudig in grootte aan te passen en bevat enkele video-tutorials om u op weg te helpen. #crochet #crochetpattern

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*