Gehaakte Bean Stitch Beanie – Gratis patroon

Gehaakte Bean Stitch Beanie - Gratis patroon

Deze eenvoudige gehaakte muts maakt gebruik van de bean stitch en ombré garen om een ​​warme en getextureerde muts te maken die perfect is voor je herfst / wintergarderobe. Dit gratis haakpatroon is een aanvulling op mijn Seven Days of Scarfie Collections en gebruikt minder dan één streng garen. #crochet #freecrochetpattern

Deze eenvoudige gehaakte muts maakt gebruik van de bean stitch en ombré garen om een ​​warme en getextureerde muts te maken die perfect is voor je herfst / wintergarderobe. Dit gratis haakpatroon is een aanvulling op mijn Seven Days of Scarfie Collections en gebruikt minder dan één streng garen. #crochet #freecrochetpattern

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*