gebreid strikpatroon: hoofdband met mossteekboog

gebreid strikpatroon: hoofdband met mossteekboog

heb alleen het idee nodig om het zelf te maken. het garen, de dikte, de naaldgrootte of het volgen van de metingen in het patroon zijn niet kritisch. maak het zo groot of klein als je wilt. alle details die ik heb gebruikt om deze boog te maken, staan ​​hieronder om je eigen te maken! ook heb ik een mini gebreide bowtie ketting in de juwelierszaak!

heb alleen het idee nodig om het zelf te maken. het garen, de dikte, de naaldgrootte of het volgen van de metingen in het patroon zijn niet kritisch. maak het zo groot of klein als je wilt. alle details die ik heb gebruikt om deze boog te maken, staan ​​hieronder om je eigen te maken! ook heb ik een mini gebreide bowtie ketting in de juwelierszaak!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*