Easy Crochet Ribbed Hat – Een gehaakte muts voor beginners

Easy Crochet Ribbed Hat - Een gehaakte muts voor beginners

Leer deze eenvoudige en mooie gehaakte geribbelde muts op beginnersniveau haken. Het kan ook worden gedragen als een slouchy beanie. Het kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. Bekijk het gratis schriftelijke patroon met de links naar mijn gratis YouTube-videozelfstudie. Bezoek website vandaag. #Crochetbeanie #Beanie

Leer deze eenvoudige en mooie gehaakte geribbelde muts op beginnersniveau haken. Het kan ook worden gedragen als een slouchy beanie. Het kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. Bekijk het gratis schriftelijke patroon met de links naar mijn gratis YouTube-videozelfstudie. Bezoek website vandaag. #Crochetbeanie #Beanie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*