One Skein Wonder-patroon van Amanda Kremer

One Skein Wonder-patroon van Amanda Kremer

One Skein Wonder is een eenvoudige sjaal die van hoek tot rand wordt gebreid met toenames evenals afhechtsteken om de kleurveranderingen in de streng op een bias te laten zien. Hoewel het niet nodig is, wordt een bonte streng garen ten zeerste aanbevolen voor dit project. Het is heel leuk om de kleuren te zien terwijl ze over de sjaal strepen en poolen. Deze instructies zijn gemakkelijk te volgen en bevatten alleen basisvaardigheden.

One Skein Wonder is een eenvoudige sjaal die van hoek tot rand wordt gebreid met toenames evenals afhechtsteken om de kleurveranderingen in de streng op een bias te laten zien. Hoewel het niet nodig is, wordt een bonte streng garen ten zeerste aanbevolen voor dit project. Het is heel leuk om de kleuren te zien terwijl ze over de sjaal strepen en poolen. Deze instructies zijn gemakkelijk te volgen en bevatten alleen basisvaardigheden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*