LOOM BREI SJAAL Gemakkelijk voor beginners ZEER gedetailleerd rond en lang weefgetouw

LOOM BREI SJAAL Gemakkelijk voor beginners ZEER gedetailleerd rond en lang weefgetouw

Loom Knit Sjaals voor heren en dames. Laat zien hoe u met twee strengen kunt breien, hoe u kunt bepalen hoeveel haringen en hoeveel rijen, schone randen, gelijkmatige uiteinden zonder losse lussen en hoe franjes te bevestigen. Stap voor stap voor beginners. Website plaatsen met GRATIS. Breien, weefgetouw, beginners, breien, sjaal, …

Loom Knit Sjaals voor heren en dames. Laat zien hoe u met twee strengen kunt breien, hoe u kunt bepalen hoeveel haringen en hoeveel rijen, schone randen, gelijkmatige uiteinden zonder losse lussen en hoe franjes te bevestigen. Stap voor stap voor beginners. Website plaatsen met GRATIS. Breien, weefgetouw, beginners, breien, sjaal, …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*