Gratis breipatroon voor Easy Knit and Purl Baby Blanket – Easy baby deken in …

Gratis breipatroon voor Easy Knit and Purl Baby Blanket - Easy baby deken in ...

Gratis breipatroon voor gemakkelijk breien en averecht babydeken – Eenvoudige babydeken in een gansey sampler-stijl in delen van steken die alleen zijn gemaakt door gebreide en averechte combinaties. Geschikt voor beginners volgens de ontwerper Tina van den Berg. Eenvoudig beoordeeld door Ravelrers. 80 cm x 80 cm – instructies inbegrepen voor dekens van 100 cm / 120 cm breed. Afgebeeld project door pamcama

Gratis breipatroon voor gemakkelijk breien en averecht babydeken – Eenvoudige babydeken in een gansey sampler-stijl in delen van steken die alleen zijn gemaakt door gebreide en averechte combinaties. Geschikt voor beginners volgens de ontwerper Tina van den Berg. Eenvoudig beoordeeld door Ravelrers. 80 cm x 80 cm – instructies inbegrepen voor dekens van 100 cm / 120 cm breed. Afgebeeld project door pamcama

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*