Gehaakte nepbont Pom Pom – gratis patroon

Gehaakte nepbont Pom Pom - gratis patroon

Pom-poms van nepbont zijn nu zo hot en moeilijk te vinden voor een betaalbare prijs. Dus Lion Brand Yarn heeft de dag gered met hun nieuwe "Go For Faux" -garen. Het is zo zacht en luchtig en het maakt uitstekende nepbont pom poms perfect voor het toevoegen van de finishing touch aan al je gehaakte of gebreide hoeden! Blijf lezen voor het gratis haakpatroon op leftinknots.com #lionbrandyarn

Pom-poms van nepbont zijn nu zo hot en moeilijk te vinden voor een betaalbare prijs. Dus Lion Brand Yarn heeft de dag gered met hun nieuwe "Go For Faux" -garen. Het is zo zacht en luchtig en het maakt uitstekende nepbont pom poms perfect voor het toevoegen van de finishing touch aan al je gehaakte of gebreide hoeden! Blijf lezen voor het gratis haakpatroon op leftinknots.com #lionbrandyarn

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*