GEBREID PATROON pdf Instructies om te maken: het Knit TC Vest-patroon

GEBREID PATROON pdf Instructies om te maken: het Knit TC Vest-patroon

GEBREID PATROON: Dit vest is de gebreide versie van een vest dat ik in Tunesisch haakwerk heb ontworpen. Een eenvoudig breipatroon werkte plat uit één stuk. Ik zou dit voor ten minste de gevorderde beginner waarderen. Het vest gebruikt 3 strengen Magnum van Cascade @ 123yds / 250 gram elk. naalden: # 19/ 15mm rond 32 / 80cm

GEBREID PATROON: Dit vest is de gebreide versie van een vest dat ik in Tunesisch haakwerk heb ontworpen. Een eenvoudig breipatroon werkte plat uit één stuk. Ik zou dit voor ten minste de gevorderde beginner waarderen. Het vest gebruikt 3 strengen Magnum van Cascade @ 123yds / 250 gram elk. naalden: # 19/ 15mm rond 32 / 80cm

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*