Brei een Quick & Easy Cat Hat

Brei een Quick & Easy Cat Hat

Hey kattenliefhebbers! Cat-ify je winterlook met deze snelle en eenvoudige kattenhoed! Ik heb de mijne gemaakt met één streng Lion Brand Alpine Wool in Black Pepper. Begin met de Camelot-hoed van Lion Brand en breng de volgende wijzigingen aan: om de stof steviger te maken in plaats van slouchy, gebruikte ik maat 9 breinaalden om een ​​…

Hey kattenliefhebbers! Cat-ify je winterlook met deze snelle en eenvoudige kattenhoed! Ik heb de mijne gemaakt met één streng Lion Brand Alpine Wool in Black Pepper. Begin met de Camelot-hoed van Lion Brand en breng de volgende wijzigingen aan: om de stof steviger te maken in plaats van slouchy, gebruikte ik maat 9 breinaalden om een ​​…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*