Toe-Up Slippers Zelfstudie [Loom Knitting]

Toe-Up Slippers Zelfstudie [Loom Knitting]

MEER VIDEO TUTORIALS HIER: … Deze stapsgewijze tutorial laat je zien hoe je gebreide teen-op slippers of teen-sokken opdoet met een cirkelvormig weefgetouw van 14 cm (5,5 ") diameter en 24 haringen. In deze tutorial leer je: – How t. Tutorial, Breien, Loom, Breien, Tuto,

MEER VIDEO TUTORIALS HIER: … Deze stapsgewijze tutorial laat je zien hoe je gebreide teen-op slippers of teen-sokken opdoet met een cirkelvormig weefgetouw van 14 cm (5,5 ") diameter en 24 haringen. In deze tutorial leer je: – How t. Tutorial, Breien, Loom, Breien, Tuto,

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*