Loom Breien Brei 1, Diamond Lace Stitch

Loom Breien Brei 1, Diamond Lace Stitch

Hoe video te maken om een ​​brei 1 te maken (met ewrap of gedraaide tricotsteek) gevolgd door diamant kantsteek (of figuur 8) over de volgende 2 haringen. In mijn verticale wijnstokken beanie en slouch aangeduid als * K1, DLS * die over 3 pinnen wordt gewerkt en vervolgens wordt herhaald rond de. Breien, Steken, Weefgetouw, Breien, Kant,

Hoe video te maken om een ​​brei 1 te maken (met ewrap of gedraaide tricotsteek) gevolgd door diamant kantsteek (of figuur 8) over de volgende 2 haringen. In mijn verticale wijnstokken beanie en slouch aangeduid als * K1, DLS * die over 3 pinnen wordt gewerkt en vervolgens wordt herhaald rond de. Breien, Steken, Weefgetouw, Breien, Kant,

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Loom Breien Brei 1, Diamond Lace Stitch

Loom Breien Brei 1, Diamond Lace Stitch

Hoe video te maken om een ​​brei 1 te maken (met ewrap of gedraaide tricotsteek) gevolgd door diamant kantsteek (of figuur 8) over de volgende 2 haringen. In mijn verticale wijnstokken beanie en slouch aangeduid als * K1, DLS * die over 3 pinnen wordt gewerkt en vervolgens wordt herhaald rond de. Breien, Steken, Weefgetouw, Breien, Kant,

Hoe video te maken om een ​​brei 1 te maken (met ewrap of gedraaide tricotsteek) gevolgd door diamant kantsteek (of figuur 8) over de volgende 2 haringen. In mijn verticale wijnstokken beanie en slouch aangeduid als * K1, DLS * die over 3 pinnen wordt gewerkt en vervolgens wordt herhaald rond de. Breien, Steken, Weefgetouw, Breien, Kant,

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*