Free People Starman V Pullover Sweater Top Ivoor M Free People Starman V Pullove …

Free People Starman V Pullover Sweater Top Ivoor M Free People Starman V Pullove ...

Free People Starman V Pullover Sweater Top Ivoor M Free People Starman V Pullover Sweater Top in Ivoor Maat M in perfecte staat Als NIEUW !!! Helemaal niet op voorraad! V Pullover sweater in ivoor van Free People. Superzachte geribde gebreide trui die bij de natuurlijke taille is bijgesneden. Heeft een V-halslijn met wijde lange mouwen en een opvallende manchet. Geribbelde gebreide stof met textuur. • Maat Small • 40% nylon, 30% wol, 30% modal • Handwas Geschatte afmetingen Plat over de put tot put 16,5 "Lengte 19,5" Gratis mensen Sweaters V-Ne

Free People Starman V Pullover Sweater Top Ivoor M Free People Starman V Pullover Sweater Top in Ivoor Maat M in perfecte staat Als NIEUW !!! Helemaal niet op voorraad! V Pullover sweater in ivoor van Free People. Superzachte geribde gebreide trui die bij de natuurlijke taille is bijgesneden. Heeft een V-halslijn met wijde lange mouwen en een opvallende manchet. Geribbelde gebreide stof met textuur. • Maat Small • 40% nylon, 30% wol, 30% modal • Handwas Geschatte afmetingen Plat over de put tot put 16,5 "Lengte 19,5" Gratis mensen Sweaters V-Ne

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*