Anthropologie Vest met zwarte ruches, mooie diepe V-hals lange mouw, t …

Anthropologie Vest met zwarte ruches, mooie diepe V-hals lange mouw, t ...

Anthropologie Vest met zwarte ruches, mooie diepe V-hals lange mouw, gebreid vest, vest met vijf knopen. Aan de rechterkant is er een ruche die iets voorbij de onderste zoom gaat. Metallic rode draad details in de ruche en knopen. Pre-Loved in zeer goede staat. Sommige pilling 77% wol, 17% nylon, 5% kunstzijde, 1% andere vezels, handwasmaten (plat neerleggen, ongeveer): buste: 16 ", lengte: 21,5, mouw: 21" Zie foto's voor meer informatie. Rook- en huisdiervrije omgeving. Bedankt voor het kijken. Anthrop

Anthropologie Vest met zwarte ruches, mooie diepe V-hals lange mouw, gebreid vest, vest met vijf knopen. Aan de rechterkant is er een ruche die iets voorbij de onderste zoom gaat. Metallic rode draad details in de ruche en knopen. Pre-Loved in zeer goede staat. Sommige pilling 77% wol, 17% nylon, 5% kunstzijde, 1% andere vezels, handwasmaten (plat neerleggen, ongeveer): buste: 16 ", lengte: 21,5, mouw: 21" Zie foto's voor meer informatie. Rook- en huisdiervrije omgeving. Bedankt voor het kijken. Anthrop

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*