Anthropologie PAPER CRANE Sweater Sz. KLEINE KAP Goede staat! Mooi! P …

Anthropologie PAPER CRANE Sweater Sz. KLEINE KAP Goede staat! Mooi! P ...

Anthropologie PAPER CRANE Sweater Sz. KLEINE KAP Goede staat! Mooi! Paper Crane by Anthropologie Maat Small Dames blauw / wit gebreide sweater met capuchon. Superzacht acryl / poly. Handtas en kanten voorkant. Super schattig, warm en comfortabel! Losse pasvorm. Maatregelen: 21,5 "Pit tot Pit, 18,5" over de onderkant, en 20 "Lengte naar beneden terug. Bekijk alle foto's. Niet-rokers huis. Papieren kraan Sweaters

Anthropologie PAPER CRANE Sweater Sz. KLEINE KAP Goede staat! Mooi! Paper Crane by Anthropologie Maat Small Dames blauw / wit gebreide sweater met capuchon. Superzacht acryl / poly. Handtas en kanten voorkant. Super schattig, warm en comfortabel! Losse pasvorm. Maatregelen: 21,5 "Pit tot Pit, 18,5" over de onderkant, en 20 "Lengte naar beneden terug. Bekijk alle foto's. Niet-rokers huis. Papieren kraan Sweaters

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*