Wildfox Crotchet Gebreide Sweater Een slouchy, open gebreide Wildfox trui met kleurenblo …

Wildfox Crotchet Gebreide Sweater Een slouchy, open gebreide Wildfox trui met kleurenblo ...

Wildfox Crotchet Gebreide Sweater Een slouchy, open gebreide Wildfox trui met colorblock panelen en volants ruches. Brede geribbelde randen. Lange mouwen. Stof: los gebreid. 100% katoen. Handenwassen. Maten L: 18,5 cm vanaf de schouder Maten vanaf maat S Wildfox Sweaters

Wildfox Crotchet Gebreide Sweater Een slouchy, open gebreide Wildfox trui met colorblock panelen en volants ruches. Brede geribbelde randen. Lange mouwen. Stof: los gebreid. 100% katoen. Handenwassen. Maten L: 18,5 cm vanaf de schouder Maten vanaf maat S Wildfox Sweaters

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*