Vince Wool & Cashmere Tipped Sweater Slanke, champagnekleurige strepen tippen de …

Vince Wool & Cashmere Tipped Sweater Slanke, champagnekleurige strepen tippen de ...

Vince Wool & Cashmere Tipped Sweater Slanke, champagne getinte strepen tippen de klassieke ronde hals en lange mouwen van een drop-shoulder sweater gebreid van wol en kasjmier. Pasvorm: deze stijl valt qua maat. – Ronde hals – Lange mouwen – Solide – Wolmix constructie Vezelgehalte 70% wol, 30% kasjmier Verzorging Handwas koude Vince-truien Ronde en ronde hals

Vince Wool & Cashmere Tipped Sweater Slanke, champagne getinte strepen tippen de klassieke ronde hals en lange mouwen van een drop-shoulder sweater gebreid van wol en kasjmier. Pasvorm: deze stijl valt qua maat. – Ronde hals – Lange mouwen – Solide – Wolmix constructie Vezelgehalte 70% wol, 30% kasjmier Verzorging Handwas koude Vince-truien Ronde en ronde hals

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*