Pink Republic Aztec Tribal Gebreid Vest Pink Republic Aztec Tribal Gebreid Open dus …

Pink Republic Aztec Tribal Gebreid Vest Pink Republic Aztec Tribal Gebreid Open dus ...

Pink Republic Aztec Tribal gebreid vest Pink Republic Aztec Tribal gebreid open zacht warm gezellig vest. Kleuren zijn: Zwart, Havermout, Riviera Turquoise, Med Grey. 100% acryl / voelt aan en is los als wol. Hand was koud. Maat: klein Ongeveer afmetingen platliggend: 18 inch oksel tot oksel. 24 centimeter lang. Zachtjes geliefde conditie. Pink Republic Sweaters Cardigans

Pink Republic Aztec Tribal gebreid vest Pink Republic Aztec Tribal gebreid open zacht warm gezellig vest. Kleuren zijn: Zwart, Havermout, Riviera Turquoise, Med Grey. 100% acryl / voelt aan en is los als wol. Hand was koud. Maat: klein Ongeveer afmetingen platliggend: 18 inch oksel tot oksel. 24 centimeter lang. Zachtjes geliefde conditie. Pink Republic Sweaters Cardigans

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*