Overvloedig lang gebreid vest Wikkel jezelf in dit gezellige gebreide vest met de p …

Overvloedig lang gebreid vest Wikkel jezelf in dit gezellige gebreide vest met de p ...

Overvloedig lang gebreid vest Wikkel jezelf in dit gezellige gebreide vest met de perfecte lengte voor een trendy stijl. – Geen kraag – Lange mouwen – Open voorkant – 2 opgestikte zakken aan de voorkant – Gebreide constructie – Geribbelde afwerking in 55% katoen, 30% acryl, 15% polyester Handwas koud. Let op: het gat geeft de prijs weer. Stel vragen voor aankoop. Zoals het is. Volg mij op Instagram op epicstormRefined Nordstrom Sweaters Cardigans

Overvloedig lang gebreid vest Wikkel jezelf in dit gezellige gebreide vest met de perfecte lengte voor een trendy stijl. – Geen kraag – Lange mouwen – Open voorkant – 2 opgestikte zakken aan de voorkant – Gebreide constructie – Geribbelde afwerking in 55% katoen, 30% acryl, 15% polyester Handwas koud. Let op: het gat geeft de prijs weer. Stel vragen voor aankoop. Zoals het is. Volg mij op Instagram op epicstormRefined Nordstrom Sweaters Cardigans

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*