NWT Maje Mariano Mock Neck-sweater met rits en nek NWT Maje Mariano Rib Neck met rits en …

NWT Maje Mariano Mock Neck-sweater met rits en nek NWT Maje Mariano Rib Neck met rits en ...

NWT Maje Mariano Mock Neck Sweater met rits en hals NWT Maje Mariano Mock Neck Sweater met rits en hals in ivoorkleurig ecru. Maat 1 of klein. Nieuw met labels. Geen zichtbare gebreken. Gestileerd met een sportieve ritssluiting, is een slanke pullover met winter-witte verfijning gevormd uit een zacht en rekbaar geribbeld breisel van voornamelijk wol en katoen. 25 "lengte (maat 3) Kwart ritssluiting Trechterhals Lange mouwen 48% wol, 46% katoen, 5% polyamide, 1% elastaan ​​Handwas, droog plat Afmetingen beschikbaar op aanvraag. Geen ruil. Biedt welkom! Maje Sweaters Cowl & a

NWT Maje Mariano Mock Neck Sweater met rits en hals NWT Maje Mariano Mock Neck Sweater met rits en hals in ivoorkleurig ecru. Maat 1 of klein. Nieuw met labels. Geen zichtbare gebreken. Gestileerd met een sportieve ritssluiting, is een slanke pullover met winter-witte verfijning gevormd uit een zacht en rekbaar geribbeld breisel van voornamelijk wol en katoen. 25 "lengte (maat 3) Kwart ritssluiting Trechterhals Lange mouwen 48% wol, 46% katoen, 5% polyamide, 1% elastaan ​​Handwas, droog plat Afmetingen beschikbaar op aanvraag. Geen ruil. Biedt welkom! Maje Sweaters Cowl & a

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*