Madewell Solid Rib Cable Trui Sweater XXS Een klassieke kabeltrui met …

Madewell Solid Rib Cable Trui Sweater XXS Een klassieke kabeltrui met ...

Madewell Solid Rib kabel gebreide pullover Sweater XXS Een klassieke kabelloze sweater met een probleemloze pasvorm en cool gerolde zomen. Als een perfecte vintage vondst (maar veel, veel zachter). Maatzuiver. Nylon / merinowol / poly / baby alpaca. Handenwassen. Als nieuwstaat 1x gedragen. Vrij van geuren, vlekken, scheuren of haken en ogen. Rook- / huisdiervrij huis. Stel gerust vragen! Maten (ong.) Lengte voorkant (schouder tot zoom): 21 1/4 "Buste: 37 1/2" Mouwlengte (neknaad tot slv zoom): 24 1/2 "Madewell-truien Ronde en ronde hals

Madewell Solid Rib kabel gebreide pullover Sweater XXS Een klassieke kabelloze sweater met een probleemloze pasvorm en cool gerolde zomen. Als een perfecte vintage vondst (maar veel, veel zachter). Maatzuiver. Nylon / merinowol / poly / baby alpaca. Handenwassen. Als nieuwstaat 1x gedragen. Vrij van geuren, vlekken, scheuren of haken en ogen. Rook- / huisdiervrij huis. Stel gerust vragen! Maten (ong.) Lengte voorkant (schouder tot zoom): 21 1/4 "Buste: 37 1/2" Mouwlengte (neknaad tot slv zoom): 24 1/2 "Madewell-truien Ronde en ronde hals

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*