Free People Madagascar Linnenmix Gebreide tanktop V-hals met ronde hals, …

Free People Madagascar Linnenmix Gebreide tanktop V-hals met ronde hals, ...

Free People Madagascar Linnenmix Gebreide tanktop V-hals met ronde hals, lichtgewicht, relaxte pasvorm 52% katoen, 15% acryl, 14% nylon, 11% rayon, 8% linnen Handwas Geen scheuren, vlekken of tranen. Zacht gebruikte staat. Metingen (in inches): oksel tot oksel: 14 over taille: 15 schouder tot zoom: 27 metingen zijn uitgevoerd zonder rekmateriaal. Gratis People Tops Tanktops

Free People Madagascar Linnenmix Gebreide tanktop V-hals met ronde hals, lichtgewicht, relaxte pasvorm 52% katoen, 15% acryl, 14% nylon, 11% rayon, 8% linnen Handwas Geen scheuren, vlekken of tranen. Zacht gebruikte staat. Metingen (in inches): oksel tot oksel: 14 over taille: 15 schouder tot zoom: 27 metingen zijn uitgevoerd zonder rekmateriaal. Gratis People Tops Tanktops

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*