For Love and Lemons Knitz Alpine Mini Sweater Dress Knitz door For Love & Lemons Al …

For Love and Lemons Knitz Alpine Mini Sweater Dress Knitz door For Love & Lemons Al ...

For Love and Lemons Knitz Alpine Mini Sweater Dress Knitz By For Love & Lemons Alpine Ivory Mini Jurk, pronk met het hoogtepunt van je perfectie. Deze waanzinnig zachte jurk met lage taille heeft lange, gezellige mouwen, een ronde ronde kraag en een geribde thermische gebreide constructie. Met een intarsia gebreid rond de mouwen en onderkant en kenmerkende For Love & Lemons-logo gouden charme handgenaaid op de achterste kraag, heb je zin om de regen, sneeuw of zonneschijn van de Alpen te bezoeken. Maat L NWT !! 50% wol, 20% viscose, 15% nylon, 15% katoen Lengte: ongeveer 36 "Voor Lov

For Love and Lemons Knitz Alpine Mini Sweater Dress Knitz By For Love & Lemons Alpine Ivory Mini Jurk, pronk met het hoogtepunt van je perfectie. Deze waanzinnig zachte jurk met lage taille heeft lange, gezellige mouwen, een ronde ronde kraag en een geribde thermische gebreide constructie. Met een intarsia gebreid rond de mouwen en onderkant en kenmerkende For Love & Lemons-logo gouden charme handgenaaid op de achterste kraag, heb je zin om de regen, sneeuw of zonneschijn van de Alpen te bezoeken. Maat L NWT !! 50% wol, 20% viscose, 15% nylon, 15% katoen Lengte: ongeveer 36 "Voor Lov

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*