Tuniek Pullover Sweater Dames groot open gebreid merk: Alberto Makali Geslacht …

Tuniek Pullover Sweater Dames groot open gebreid merk: Alberto Makali Geslacht ...

Tuniek Pullover Sweater Dames groot open gebreid Merk: Alberto Makali Geslacht: Dames Maat: Groot Maat Type: Normaal Staat: Zeer goed, heeft een stoffout op de manchet, zie foto Stof: 55% katoen 45% Viscose – Handwas Kleur: Zwart en Wit Stijl: Open gebreide pullover Sub – Stijl: Hi-Low tuniek Enkele zwarte versieringen rond de halslijn. Gemeten platliggend: Schouders: 17 "Borst: 20" Taille: 18 "Mouwen: 18/12" vanaf schouder / onderarm Lengte: 26,5 / 29 "vanaf bovenste schouder, voor / achter Alberto Ma

Tuniek Pullover Sweater Dames groot open gebreid Merk: Alberto Makali Geslacht: Dames Maat: Groot Maat Type: Normaal Staat: Zeer goed, heeft een stoffout op de manchet, zie foto Stof: 55% katoen 45% Viscose – Handwas Kleur: Zwart en Wit Stijl: Open gebreide pullover Sub – Stijl: Hi-Low tuniek Enkele zwarte versieringen rond de halslijn. Gemeten platliggend: Schouders: 17 "Borst: 20" Taille: 18 "Mouwen: 18/12" vanaf schouder / onderarm Lengte: 26,5 / 29 "vanaf bovenste schouder, voor / achter Alberto Ma

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*