Adidas Whittier-beanie muts zwart dames, nieuw, tags bijgevoegd. Zwarte gebreide …

Adidas Whittier-beanie muts zwart dames, nieuw, tags bijgevoegd. Zwarte gebreide ...

Adidas Whittier-beanie muts zwart dames, nieuw, tags bijgevoegd. Black Knit Adidas Dames & # 39; s Whittier Beanie Black / Mystery Ruby One Size Beanie E94 Een beanie die met de hand is gebreid van superzacht IJslands garen. Blijf warm als de temperatuur daalt. Deze gezellige beanie wordt met de hand gebreid met behulp van extra zacht garen dat afkomstig is van IJsland, een land dat weet hoe het zich moet bundelen. 100% acryl Hand gebreid IJslands garen Geïmporteerde adidas accessoires hoeden

Adidas Whittier-beanie muts zwart dames, nieuw, tags bijgevoegd. Black Knit Adidas Dames & # 39; s Whittier Beanie Black / Mystery Ruby One Size Beanie E94 Een beanie die met de hand is gebreid van superzacht IJslands garen. Blijf warm als de temperatuur daalt. Deze gezellige beanie wordt met de hand gebreid met behulp van extra zacht garen dat afkomstig is van IJsland, een land dat weet hoe het zich moet bundelen. 100% acryl Hand gebreid IJslands garen Geïmporteerde adidas accessoires hoeden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*