Vintage grof hand gebreide jaren 90 Limited gezellige sweater Deze ongelooflijke hand gebreide 100% …

Vintage grof hand gebreide jaren 90 Limited gezellige sweater Deze ongelooflijke hand gebreide 100% ...

Vintage 90s dikke hand gebreide Limited gezellige sweater Deze ongelooflijke hand gebreide 100% wollen getextureerde sweater van vintage 90s The Limited is een zeldzame vondst! Ik ben dol op de gestructureerde 3D-banden van marmerbruin, bordeaux, wijn, bruin, beige, taupe en crèmekleuren. On-trend gezellig, boxy, grof gebreid, opa, vriendje, oversized stijl. Ik ben dol op de opgerolde nepkraag. Uitstekende staat! Maat medium. Past het beste bij XS-M. Ik ben een XS-model. Redelijke aanbiedingen welkom! Ca. Pit tot pit 23 "Vintage schouder 23 tot 23" Vintage Truien

Vintage 90s dikke hand gebreide Limited gezellige sweater Deze ongelooflijke hand gebreide 100% wollen getextureerde sweater van vintage 90s The Limited is een zeldzame vondst! Ik ben dol op de gestructureerde 3D-banden van marmerbruin, bordeaux, wijn, bruin, beige, taupe en crèmekleuren. On-trend gezellig, boxy, grof gebreid, opa, vriendje, oversized stijl. Ik ben dol op de opgerolde nepkraag. Uitstekende staat! Maat medium. Past het beste bij XS-M. Ik ben een XS-model. Redelijke aanbiedingen welkom! Ca. Pit tot pit 23 "Vintage schouder 23 tot 23" Vintage Truien

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*