Pure hand gebreide hippie vest Als nieuw! Mooi gehaakt vest in hippiestijl Deco …

Pure hand gebreide hippie vest Als nieuw! Mooi gehaakt vest in hippiestijl Deco ...

Pure hand gebreide hippie vest Als nieuw! Mooi gehaakt vest in hippiestijl Versierd met houten knopen aan de voorkant en franjes die aan elke kant hangen Zakken aan de voorkant Kleuren bruin, taupe en elektrisch blauw Geweldig voor elke gelegenheid! Draag met denim en laarzen ๐Ÿ‘ Maat M / L Oksels meten 19 "over Verbazingwekkende vest is 31" lange Vintage jassen en jassen Vesten

Pure hand gebreide hippie vest Als nieuw! Mooi gehaakt vest in hippiestijl Versierd met houten knopen aan de voorkant en franjes die aan elke kant hangen Zakken aan de voorkant Kleuren bruin, taupe en elektrisch blauw Geweldig voor elke gelegenheid! Draag met denim en laarzen ๐Ÿ‘ Maat M / L Oksels meten 19 "over Verbazingwekkende vest is 31" lange Vintage jassen en jassen Vesten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*