Vtg groene Chenille coltrui met lange mouwen Deze eenvoudige trui van vintage …

Vtg groene Chenille coltrui met lange mouwen Deze eenvoudige trui van vintage ...

Vtg Groene Chenille coltrui met lange mouwen Deze eenvoudige trui van vintage merk PB is een mooie smaragdgroene kleur in een zachte chenille. Het item is in een zeer goede vintage staat met wat lichte rafels aan de zoom en een licht ontspannen vorm door slijtage. Zie foto's en voel je welkom om te reageren voor meer details of afmetingen! Medium 100% acryl Gemaakt in Hong Kong Handwas Van rook- en huisdiervrij huis Tags: fluweel gezellig warm geribbeld garen gebreide retro jade jager groenblauw vakantie Kerstmis Nieuwjaar feest luxe weelderige winter herfst 80s 90s Vintage Sweat

Vtg Groene Chenille coltrui met lange mouwen Deze eenvoudige trui van vintage merk PB is een mooie smaragdgroene kleur in een zachte chenille. Het item is in een zeer goede vintage staat met wat lichte rafels aan de zoom en een licht ontspannen vorm door slijtage. Zie foto's en voel je welkom om te reageren voor meer details of afmetingen! Medium 100% acryl Gemaakt in Hong Kong Handwas Van rook- en huisdiervrij huis Tags: fluweel gezellig warm geribbeld garen gebreide retro jade jager groenblauw vakantie Kerstmis Nieuwjaar feest luxe weelderige winter herfst 80s 90s Vintage Sweat

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*