PDF-patroon MIA vest trendy high fashion design sweater cool losse vorm

PDF-patroon MIA vest trendy high fashion design sweater cool losse vorm

Dit is een PDF-breipatroon, geen afgewerkt kledingstuk. Mia & # 39; s Rebeca is een van mijn favoriete ontwerpen. Ik hou van dit ongewoon gevormde jack met een heupgordel of los voor een meer ontspannen look, het is geweldig voor een legging of mager. Je vindt twee zakken aan de voorkant en een gordijn als een cape. Dit patroon is niet voor bangeriken! Het is niet ingewikkeld om te breien, maar het is een beetje een uitdaging om alle stukken samen te voegen, ik heb tekeningen bijgevoegd voor e …

Dit is een PDF-breipatroon, geen afgewerkt kledingstuk. Mia & # 39; s Rebeca is een van mijn favoriete ontwerpen. Ik hou van dit ongewoon gevormde jack met een heupgordel of los voor een meer ontspannen look, het is geweldig voor een legging of mager. Je vindt twee zakken aan de voorkant en een gordijn als een cape. Dit patroon is niet voor bangeriken! Het is niet ingewikkeld om te breien, maar het is een beetje een uitdaging om alle stukken samen te voegen, ik heb tekeningen bijgevoegd voor e …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*