Glanzende superster magenta midi-jurk met lovertjes Krijg een gloed die helemaal je eigen w …

Glanzende superster magenta midi-jurk met lovertjes Krijg een gloed die helemaal je eigen w ...

Glanzende superster magenta midi-jurk met lovertjes Krijg een gloed die helemaal van jou is met de Lulus glanzende midi-jurk met magenta pailletten! Glanzende magenta pailletten leggen een serieuze verklaring af terwijl ze verblinden over bijpassende stretch gebreide stof om een ​​licht afgeronde halslijn, een aansluitend lijfje en een curve-liefhebbende midi rok met een aantrekkelijke zijsplit te vormen. Kriskras verstelbare skinny bandjes. Verborgen rits / sluiting aan de achterkant. Volledig gevoerd. Zelf: 100% nylon. Voering: 100% polyester. Hand was koud. Lulu Jurken Midi

Glanzende superster magenta midi-jurk met lovertjes Krijg een gloed die helemaal van jou is met de Lulus glanzende midi-jurk met magenta pailletten! Glanzende magenta pailletten leggen een serieuze verklaring af terwijl ze verblinden over bijpassende stretch gebreide stof om een ​​licht afgeronde halslijn, een aansluitend lijfje en een curve-liefhebbende midi rok met een aantrekkelijke zijsplit te vormen. Kriskras verstelbare skinny bandjes. Verborgen rits / sluiting aan de achterkant. Volledig gevoerd. Zelf: 100% nylon. Voering: 100% polyester. Hand was koud. Lulu Jurken Midi

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*