Vriendschap breicirkel – afdrukken

Vriendschap breicirkel - afdrukken

Brei, Purl is een actieve kleine illustratie die elke knutselruimte of favoriete breihoek opfleurt. Met een kleurrijke schreeuw terug naar vintage brei-illustraties, maakt deze print een geweldig cadeau voor jezelf of je favoriete breimaatje! Een archiefprint van een origineel schilderij van Abigail Gray Swartz. Komt aan in een plastic hoes in een stevige kartonnen verpakking. MATEN: 8×12 of 11×14

Brei, Purl is een actieve kleine illustratie die elke knutselruimte of favoriete breihoek opfleurt. Met een kleurrijke schreeuw terug naar vintage brei-illustraties, maakt deze print een geweldig cadeau voor jezelf of je favoriete breimaatje! Een archiefprint van een origineel schilderij van Abigail Gray Swartz. Komt aan in een plastic hoes in een stevige kartonnen verpakking. MATEN: 8×12 of 11×14

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*