DIY Een dikke, gezellige, dikke gebreide deken … in één dag! • Voed en brei patronen en tips voor breien en haken

DIY Een dikke, gezellige, dikke gebreide deken ... in één dag! • Voed en brei patronen en tips voor breien en haken

Grof gebreide deken super zacht en gemaakt van 100% extrafijn Australisch Merino wolgaren. Deze wol zal geluk brengen in je leven. Het is onmogelijk om in een slecht humeur te zijn wanneer je deze wol ziet, aanraakt en voelt. Dit is super zacht, warm en aangenaam voor aanraking. Een steek is 3 inch Merino is

Grof gebreide deken super zacht en gemaakt van 100% extrafijn Australisch Merino wolgaren. Deze wol zal geluk brengen in je leven. Het is onmogelijk om in een slecht humeur te zijn wanneer je deze wol ziet, aanraakt en voelt. Dit is super zacht, warm en aangenaam voor aanraking. Een steek is 3 inch Merino is

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*