Welkom bij DreamDollies, al onze hand gebreide poppen hebben hun eigen speciale droom …

Welkom bij DreamDollies, al onze hand gebreide poppen hebben hun eigen speciale droom ...

Welkom bij DreamDollies, al onze handgebreide poppen hebben hun eigen speciale droom. Dit is Charlie en zijn droom is om te vliegeren. Hij is met de hand gebreid in acrylwol en gevuld met 100% polyester hypo-allergene speelgoedvulling. Hij is ongeveer 13 inch / 33 centimeter lang en zijn kleding kan niet worden verwijderd. Bedankt voor het kijken.

Welkom bij DreamDollies, al onze handgebreide poppen hebben hun eigen speciale droom. Dit is Charlie en zijn droom is om te vliegeren. Hij is met de hand gebreid in acrylwol en gevuld met 100% polyester hypo-allergene speelgoedvulling. Hij is ongeveer 13 inch / 33 centimeter lang en zijn kleding kan niet worden verwijderd. Bedankt voor het kijken.

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*