Gehaakte sneeuwbal slouch hoed – gratis één streng patroon

Gehaakte sneeuwbal slouch hoed - gratis één streng patroon

Dit gratis haakpatroon combineert een eenvoudige textuur met het prachtige Scarfie-garen van het merk Lion om een ​​moderne, beginnersvriendelijke muts te maken! De Snowball Slouch Hat neemt slechts een halve streng Lion Brand Scarfie-garen en kan in vier verschillende maten worden gemaakt (baby, peuter, kind en volwassene). Dit is het LAATSTE gratis haakpatroon van mijn Seven Days of Scarfie 2017-patrooncollectie. #crochet

Dit gratis haakpatroon combineert een eenvoudige textuur met het prachtige Scarfie-garen van het merk Lion om een ​​moderne, beginnersvriendelijke muts te maken! De Snowball Slouch Hat neemt slechts een halve streng Lion Brand Scarfie-garen en kan in vier verschillende maten worden gemaakt (baby, peuter, kind en volwassene). Dit is het LAATSTE gratis haakpatroon van mijn Seven Days of Scarfie 2017-patrooncollectie. #crochet

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*