Roses and Ivy – Origineel gehaakt dekenpatroon door Julie Yeager

Roses and Ivy - Origineel gehaakt dekenpatroon door Julie Yeager

Dit is een origineel haakpatroon geschreven door Julie Yeager, a / k / a JulieAnny, a / k / a FiberJay. Dit is alleen een SCHRIFTPATROON, in het Engels, in Amerikaanse Crochet-termen. Geïnspireerd door Noorse breimotieven, zal deze warme en solide Afghaan je uren plezierig haken bieden terwijl je verschillende combineert

Dit is een origineel haakpatroon geschreven door Julie Yeager, a / k / a JulieAnny, a / k / a FiberJay. Dit is alleen een SCHRIFTPATROON, in het Engels, in Amerikaanse Crochet-termen. Geïnspireerd door Noorse breimotieven, zal deze warme en solide Afghaan je uren plezierig haken bieden terwijl je verschillende combineert

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*