Tutorial – Brei Bobbels

Tutorial - Brei Bobbels

Bobbels zijn een leuke manier om textuur aan je breiwerk toe te voegen. Zoals bij de meeste technieken voor breien en haken, zijn er veel verschillende manieren om ze te maken. Leer de 3 basisstappen voor het maken van een bobbel en enkele verschillende variaties om te proberen. Zie de foto- en video-tutorial over Stitches n Scraps! #knitting #tutorial

Bobbels zijn een leuke manier om textuur aan je breiwerk toe te voegen. Zoals bij de meeste technieken voor breien en haken, zijn er veel verschillende manieren om ze te maken. Leer de 3 basisstappen voor het maken van een bobbel en enkele verschillende variaties om te proberen. Zie de foto- en video-tutorial over Stitches n Scraps! #knitting #tutorial

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*