Wol poncho cape patroon – Winter poncho patroon voor vrouwen – Makkelijk te breien patroon – Beginner patroon – Instant Download – breipatroon

Wol poncho cape patroon - Winter poncho patroon voor vrouwen - Makkelijk te breien patroon - Beginner patroon - Instant Download - breipatroon

Deze warme poncho is door mij met de hand gebreid van dik wollen garen in een denimblauwe kleur met gouden draden. De poncho heeft een decoratieve knop dicht bij de halslijn. Het is zo zacht en gezellig dat je er echt dol op zult zijn! Dit handgemaakte kledingstuk is perfect voor de herfstachtige ochtenden en avonden

Deze warme poncho is door mij met de hand gebreid van dik wollen garen in een denimblauwe kleur met gouden draden. De poncho heeft een decoratieve knop dicht bij de halslijn. Het is zo zacht en gezellig dat je er echt dol op zult zijn! Dit handgemaakte kledingstuk is perfect voor de herfstachtige ochtenden en avonden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*