HAAKPATROON, gehaakt vaatdoekpatroon, haak vaatdoekpatroon, haak washandje patroon – afdrukbare PDF downloaden

HAAKPATROON, gehaakt vaatdoekpatroon, haak vaatdoekpatroon, haak washandje patroon - afdrukbare PDF downloaden

Deze lijst is voor het PATTERN PDF-bestand en NIET voor het voltooide item. Vaardigheidsniveau: Beginner / Gevorderd Fleur je keuken op door deze prachtige gehaakte vaatdoeken met textuur te haken! De textuur gemaakt van de combinatie van gehaakte steken maakt een dikke en dorstige stof die perfect is voor

Deze lijst is voor het PATTERN PDF-bestand en NIET voor het voltooide item. Vaardigheidsniveau: Beginner / Gevorderd Fleur je keuken op door deze prachtige gehaakte vaatdoeken met textuur te haken! De textuur gemaakt van de combinatie van gehaakte steken maakt een dikke en dorstige stof die perfect is voor

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*