Rechthoekweefgetouw: Afkanten en afwerking Los begin begin paneel

Rechthoekweefgetouw: Afkanten en afwerking Los begin begin paneel

Hallo weefgetouw fans! Dit is Kristen opnieuw met GoodKnit Kisses met meer nuttige tips en tutorials voor JOU! Vandaag heb ik twee nieuwe video's geüpload naar mijn YouTube-site! Eén video toont hoe het rechthoekige weefgetouw wordt afgeworpen van een Twisted Knit Stitch of Single Rib Stitch. De volgende video doet iets wat ik nooit heb gevonden door Google te gebruiken of door video's op YouTube te zoeken. Geloof me, dit zal je tijd en geld besparen! Yay!

Hallo weefgetouw fans! Dit is Kristen opnieuw met GoodKnit Kisses met meer nuttige tips en tutorials voor JOU! Vandaag heb ik twee nieuwe video's geüpload naar mijn YouTube-site! Eén video toont hoe het rechthoekige weefgetouw wordt afgeworpen van een Twisted Knit Stitch of Single Rib Stitch. De volgende video doet iets wat ik nooit heb gevonden door Google te gebruiken of door video's op YouTube te zoeken. Geloof me, dit zal je tijd en geld besparen! Yay!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*