Hand Gebreide Thee Gezellige / gezellige bos, uil, eikels, paddestoelen. muizen

Hand Gebreide Thee Gezellige / gezellige bos, uil, eikels, paddestoelen. muizen

Hand Gebreid bos thema Thee Gezellig, gezellig verfraaid met gebreide uil, eikenbladeren, eikels, paddestoel, schimmels, muizen Hoogte van gezellige 20 cm breedte van 25 cm 10 cm Gebreid met nieuw garen van hoge kwaliteit. wordt compleet geleverd met een cadeau-tag voor het land. Ik heb verschillende nieuwigheden Thee-cosies in mijn etsy-winkel. Ik kan de kleuren van je keuze breien … alsjeblieft.

Hand Gebreid bos thema Thee Gezellig, gezellig verfraaid met gebreide uil, eikenbladeren, eikels, paddestoel, schimmels, muizen Hoogte van gezellige 20 cm breedte van 25 cm 10 cm Gebreid met nieuw garen van hoge kwaliteit. wordt compleet geleverd met een cadeau-tag voor het land. Ik heb verschillende nieuwigheden Thee-cosies in mijn etsy-winkel. Ik kan de kleuren van je keuze breien … alsjeblieft.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*