Hoe GEBREIDE SOKKEN TE LOMEN op rond weefgetouw (geen hak, geen teen, geen gevouwen manchet)

Hoe GEBREIDE SOKKEN TE LOMEN op rond weefgetouw (geen hak, geen teen, geen gevouwen manchet)

Hoe GEBREIDE SOKKEN TE LOMEN op rond weefgetouw (geen hak, geen teen, gevouwen manchet). Loom breien buis sokken patroon. Zeer eenvoudig project. Als het breien van de hiel en teen te moeilijk is, is hier een patroon zonder de hiel of teen. Deze sokken passen in meer schoenmaten

Hoe GEBREIDE SOKKEN TE LOMEN op rond weefgetouw (geen hak, geen teen, gevouwen manchet). Loom breien buis sokken patroon. Zeer eenvoudig project. Als het breien van de hiel en teen te moeilijk is, is hier een patroon zonder de hiel of teen. Deze sokken passen in meer schoenmaten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*