Handgebreide wandelsokstijl Eco-vriendelijke koffiekopje Gezellige cupmouw – Maak een wandeling

Handgebreide wandelsokstijl Eco-vriendelijke koffiekopje Gezellige cupmouw - Maak een wandeling

Wandelaars, kampeerders en rugzakliefhebbers slaan graag de paden met deze klassieke wandelsok design mok koffie gezellig! Deze milieuvriendelijke herbruikbare cup gezellig is met de hand gebreid door mij in een rook- / huisdiervrij huis met 100% pure wol. Het is ongeveer 4 breed en

Wandelaars, kampeerders en rugzakliefhebbers slaan graag de paden met deze klassieke wandelsok design mok koffie gezellig! Deze milieuvriendelijke herbruikbare cup gezellig is met de hand gebreid door mij in een rook- / huisdiervrij huis met 100% pure wol. Het is ongeveer 4 breed en

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*