De steek van vandaag is echt anders. Het creëert een heel schattig gestructureerd uiterlijk, maar …

De steek van vandaag is echt anders. Het creëert een heel schattig gestructureerd uiterlijk, maar ...

De steek van vandaag is echt anders. Het creëert een heel schattig gestructureerd uiterlijk, maar het is een heel langzaam bewegende steek – dus wees gewaarschuwd. Het wordt de Herringbone I Stitch genoemd en het is heel anders dan de Herringbone Texture Stitch die we eerder in de serie deden. HOE DE HERRINGBONE TE BREIEN STEEK IK {VOOR DE LOOM} GEBRUIKTE MATERIALEN IN …

De steek van vandaag is echt anders. Het creëert een heel schattig gestructureerd uiterlijk, maar het is een heel langzaam bewegende steek – dus wees gewaarschuwd. Het wordt de Herringbone I Stitch genoemd en het is heel anders dan de Herringbone Texture Stitch die we eerder in de serie deden. HOE DE HERRINGBONE TE BREIEN STEEK IK {VOOR DE LOOM} GEBRUIKTE MATERIALEN IN …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*