Kasjmier Boot Manchetten, Hand gebreide Boot Manchetten Wol-Mohair gemengd garen Kies uw kleur en maat

Kasjmier Boot Manchetten, Hand gebreide Boot Manchetten Wol-Mohair gemengd garen Kies uw kleur en maat

Laarsmanchetten. Hand gebreide kasjmier wol / Kidmohair dames bootmanchetten Deze bootmanchetten zijn ook een perfect kerstcadeau. Deze laarsmanchetten zijn er in 7 verschillende kleuren. Kleuren: Beige, Marmor, Zwart, lichtbruin, Wit, Ivoor. Grijs, Donkergrijs Ik bied 3 maten voor een perfecte pasvorm: S

Laarsmanchetten. Hand gebreide kasjmier wol / Kidmohair dames bootmanchetten Deze bootmanchetten zijn ook een perfect kerstcadeau. Deze laarsmanchetten zijn er in 7 verschillende kleuren. Kleuren: Beige, Marmor, Zwart, lichtbruin, Wit, Ivoor. Grijs, Donkergrijs Ik bied 3 maten voor een perfecte pasvorm: S

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*