Groot breiwerkpatroon – CORVETTE – PDF

Groot breiwerkpatroon - CORVETTE - PDF

Patroon bevat eenvoudig te volgen instructies. Benodigde materialen: Rechte breinaalden, maat US 7 (4,5 mm) 100% katoen Gemiddeld / kamgaren Gewicht garen (60 yards) In elke gewenste kleur. Steken: breien & averecht. Vaardigheid: Beginner Afgewerkt Maat: 8W X 7 1/4 H Stopnaald voor afwerking. Dit patroon wordt via e-mail geleverd als een bijgevoegd PDF-bestand. Om patronen in PDF-formaat te ontvangen, moet Adobe Reader op uw computer zijn geïnstalleerd. Deze reader is gratis beschikbaar op t …

Patroon bevat eenvoudig te volgen instructies. Benodigde materialen: Rechte breinaalden, maat US 7 (4,5 mm) 100% katoen Gemiddeld / kamgaren Gewicht garen (60 yards) In elke gewenste kleur. Steken: breien & averecht. Vaardigheid: Beginner Afgewerkt Maat: 8W X 7 1/4 H Stopnaald voor afwerking. Dit patroon wordt via e-mail geleverd als een bijgevoegd PDF-bestand. Om patronen in PDF-formaat te ontvangen, moet Adobe Reader op uw computer zijn geïnstalleerd. Deze reader is gratis beschikbaar op t …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*