Groot breiwerkpatroon – HEN – PDF

Groot breiwerkpatroon - HEN - PDF

Omdat het een directe download is, zijn alle SALES definitief, maar ik beantwoord graag alle vragen die u heeft. Bedankt voor je interesse in mijn breipatronen. Patroon bevat eenvoudig te volgen instructies. Stoffen breipatronen zijn geweldig voor washandjes, vaatdoeken, doeken of een dekenvierkant. Benodigde materialen: Rechte breinaalden, maat US 7 (4,5 mm) 100% katoen Gemiddeld / kamgaren Gewicht garen 65 yards Stopnaald nodig voor afwerking. Steken: breien & averecht. Vaardigheid…

Omdat het een directe download is, zijn alle SALES definitief, maar ik beantwoord graag alle vragen die u heeft. Bedankt voor je interesse in mijn breipatronen. Patroon bevat eenvoudig te volgen instructies. Stoffen breipatronen zijn geweldig voor washandjes, vaatdoeken, doeken of een dekenvierkant. Benodigde materialen: Rechte breinaalden, maat US 7 (4,5 mm) 100% katoen Gemiddeld / kamgaren Gewicht garen 65 yards Stopnaald nodig voor afwerking. Steken: breien & averecht. Vaardigheid…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*