Poppenkleertjes set, groen gebreid vest, lila katoenen jurk, groene slippers.

Poppenkleertjes set, groen gebreid vest, lila katoenen jurk, groene slippers.

Deze set bestaat uit een groen gebreid vest, lila katoenen jurk, groene slippers. Jas – Met de hand gebreid, garenwol 50% acryl 50%, plastic knoop. Slippers – Gehaakt, garen wol 50% acryl 50%, plastic knop. Jurk – De bovenkant van de jurk is gehaakt van katoenen garen. Rok gemaakt van katoen. Eenvoudig uit te trekken, aan te kleden, dicht te knopen. Het kind kan de pop zelf aankleden en uitkleden, waardoor hij tijdens het spel nuttige vaardigheden leert. Geschikt voor Waldorf-poppen, Baby-Born, Baby-Annabell en andere poppen

Deze set bestaat uit een groen gebreid vest, lila katoenen jurk, groene slippers. Jas – Met de hand gebreid, garenwol 50% acryl 50%, plastic knoop. Slippers – Gehaakt, garen wol 50% acryl 50%, plastic knop. Jurk – De bovenkant van de jurk is gehaakt van katoenen garen. Rok gemaakt van katoen. Eenvoudig uit te trekken, aan te kleden, dicht te knopen. Het kind kan de pop zelf aankleden en uitkleden, waardoor hij tijdens het spel nuttige vaardigheden leert. Geschikt voor Waldorf-poppen, Baby-Born, Baby-Annabell en andere poppen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*