Eenvoudige, snelle, gemakkelijk gebreide pullover voor een gezellig seizoen

Eenvoudige, snelle, gemakkelijk gebreide pullover voor een gezellig seizoen

Ben je op zoek naar een trui die past bij alles wat je al hebt? Iets dat je kunt dragen voor werk, uitgaan en gewoon overal? De trui die je perfect gezellig en fantastisch voelt? Deze eenvoudige, losse, eenvoudige en snel gebreide pullover past naadloos in je factuur! #gebreide trui #Ravelry

Ben je op zoek naar een trui die past bij alles wat je al hebt? Iets dat je kunt dragen voor werk, uitgaan en gewoon overal? De trui die je perfect gezellig en fantastisch voelt? Deze eenvoudige, losse, eenvoudige en snel gebreide pullover past naadloos in je factuur! #gebreide trui #Ravelry

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*